Örebros egna skolrådslag – var med och tyck till!

Sossarna i Örebro tyckte inte att partiets centrala skolrådslag var tillfredsställande. Framför allt saknades grundläggande frågor om hur man ser på skolan och dess uppdrag.

Därför gjorde vi ett eget diskussionsmaterial med ett antal vida och samtidigt grundläggande frågor om hur man ser på skolan och dess uppdrag.

Nu är det lokala rådslagsarbetet igång och vi vill gärna att många bidrar med sina synpunkter när Örebros framtida skolpolitik formas!

Under våren fokuserar vi på en grundläggande diskussion om skolan och dess uppdrag för att ägna hösten 2008 åt konkreta diskussioner om skolan i Örebro – vad kan gäras bättre och hur?

Lämna gärna synpunkter på Örebrosossarnas hemsida.

Annonser

2 responses to “Örebros egna skolrådslag – var med och tyck till!

  1. Kanske en inte helt objektiv synpunkt, men fy tusan vad bra ni är! Rent formellt är jag fortfarande medlem i Örebro AK (strul med medlemsregistret såklart) och när man ser det här blir man ju stolt över det medlemskapet…

    Förhoppnigsvis hinner jag sätta mig ner och skriva ihop lite synpunkter, som kan bli input från ett lärarstudentsperspektiv nån gång framöver.

  2. Tack! Men vi har ju fantastiska medlemmar som jobbar med rådslaget. I just detta fall bör Emma Arneback hyllas extra mycket =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s