Det är skillnad på investeringar och ofinansierade investeringar

Örebro kommunfullmäktige ska idag ta beslut om ombyggnad av Stortoget, Våghustorget och Järntorget. Ombyggnationer som även socialdemokraterna vill ska genomföras.

Men oavsett hur angeläget det är att utveckla våra torg så måste ju besluten vara finansierade. Och så är inte fallet idag. Ombyggnationerna beräknas få kosta 48 miljoner, men bara 30 miljoner är idag finansierat.

(S) och (V) föreslår då att vi börjar med Stortorget och beslutar om resten när finansieringen är klar.

Detta angriper den borgerliga majoriteten hårt, inte minst i form av moderaternas Kent Persson, och menar att vi inte tar ansvar och ägnar oss åt politisk populism, eftersom vi så hårt annars går ut med budskapet att vi ska investera oss ur jobbkrisen. Herrejösses.

Jo, vi ska investera oss ur jobbkrisen – men det ska vara finansierade investeringar – kommunfullmäktige ska inte ägna sig åt någon jäkla highchaparall ekonomi!

Annonser

One response to “Det är skillnad på investeringar och ofinansierade investeringar

  1. Jag lyssnade på staffan och Jonas på radion. Jag säger igen, kan ingen stoppa denna självupptagne man som är helt maktfullkomlig. Han är urtypen av forna tiders patron som tror att alla ska göra som han säger annars blir han så upprörd så att han nästan spricker. Fortsätt och ifrågasätt denna man , eftersom hela högeralliansen i Örebro dansar efter hans pipa, så måste vi som vet hur en kommun ska styras protestera och försöka sköta den demokrati som vi ändå ska ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s