Örebromoderater – lär av era partikamrater i landet.

Idag var jag en sväng utanför moderatkonventet och delade flygblad med uppmaningen till örebromoderaterna att lära av sina partikamrater i Halmstad, Solna och Vara.

  • Tänk om Örebros Moderater lyssnade på Lars-Erik Salminen (m) från Solna som kan berätta hur alla partier jobbar för att förbättra för företagandet. I Örebro ifrågasätts flygplatsen, järnvägsförbindelser dras i långbänk liksom satsningar på service för den tunga trafiken.
  • Tänk om Örebros Moderater lyssnade på Carl Fredrik Graf (m) som kan berätta om ICAs senaste etablering i Halmstad. I Örebro har ICA avbrutit all planering för nya butiker sedan den Folkpartistyrda kommunledningen stoppade deras redan beslutade etablering i Tybble.
  • Tänk om Örebros Moderater lyssnade på Jan-Erik Wallin (m) från Vara som i politiskt samförstånd jobbat länge för att utveckla personalen, förbättra ledarskapet och öka delaktigheten. I Örebro genomförs de flesta stora förändringar utan att majoriteten lyssnar överhuvudtaget.

Det blev en del muntra och omuntra miner bland de sollapande moderaterna utanför Conventum. Fast jag hittade aldrig Örebros egna Kent Persson eller Elisabeth Svantesson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s