En heldag med Evin Cetin, Medina och Flos i Örebro

Ett gäng var ute i Varberga för att knacka dörr och berätta att familjefesten flyttades från hällregnet i Varbergaparken till Syrianska kulturcentret.

evin21

Trots att det flyttades inomhus kom omkring 300 besökare för att träffa Evin och lyssna på musik. Längst fram sitter de lite yngre men längre bak i lokalen sitter de äldre generationerna.

evin10

På scen stod det lokala bandet Flos som är på uppgång – ni lär höra mer av dom.

evin16

Och så den mer kända RnB gruppen Medina som gjort låten ”rikta ljuset” åt Evin.

evin22 

Efteråt gick ett hundratal väljare i varierande åldrar iväg till Hagabiblioteket och förtidsröstade. Det var häftigt =)

evin9

Kvällen avslutades med Evin, Medina och Flos på Frimis. Trots att det normalt är 30-årsgräns på fredagar så hade informationen nått fram – Frimis var fyllt av förstagångsväljare som lyfte taket till Medina och kom fram och pratade med Evin.

evin24

Det känns skönt att få kvitto på att dörrknackningarna, affischeringen, flygbladen, facebook och annat verkligen gett resultat – folk kom!

Men trots att så mycket människor samlades till kampanjmöte så var inte media intresserade av att uppmärksamma det, Na tyckte tydligen att det var mer intressant att moderaterna själva ska samlas och gå och förtidsrösta än att ett hundratal varbergabor och andra gjorde det igår.

6 responses to “En heldag med Evin Cetin, Medina och Flos i Örebro

 1. Pingback: Daily News About Facebook : A few links about Facebook - Saturday, 23 May 2009 05:45

 2. Evin Cetin borde studera klart först och ta sin jur.kand och skaffa sig mer erfarenhet tills
  nästa EU val om 5 år. Nu är hon för ung och grön.

 3. Hur tänkte egentligen NA? Känns som en konstig nyhetsvärdering. Fattar de inte vilken bedrift det är att samla nära 500 personer en ledig dag för att göra något så ovanligt som att rösta i EP-val?

 4. Visst, bara 70-åriga män med trippelexamen ska sitta i parlamentet. Helst inga med svart hår heller eller?

  Evin har dessutom en färdig juristexamen, med uppsatsen också får hon en jur.kand. Känner du henne eller? Hon har mer erfarenhet från EU än de flesta av partiernas kandidater och betydligt mycket mer erfarenhet i de frågor, till exempel lyckat integrationsarbete, hon säger sig vilja driva än nästan alla.

  Är det Gunnar Hökmark du menar att man ska rösta på eller? Kommer du någonsin att kryssa en socialdemokratisk kvinna med invandrarbakgrund, oavsett hur gammal och erfaren hon är? Kan du tänka dig att rösta på någon som har någon av dessa egenskaper? Kvinna? Invandrarbakgrund? Socialdemokrat? Skulle inte tro det.

 5. Och nu pratar jag förstås med Apse…

 6. Apse har postat samma kommentar på jag vet inte hur många bloggar, inklusive min. Själv har han bloggen ”Nej till feminism (m.m)”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s