Mer om mig.

Jag heter Ullis Sandberg är född 1972 och uppvuxen i Brickebacken i Örebro. Bor i centrala Örebro tillsammans med min  dotter och har en ”utflugen” son.

Till vardags arbetar jag som 1:e ombudsman för Socialdemokraterna i Örebro län.

Tidigare har jag bland annat jobbat som politisk sekreterare i Örebro kommun, som valkretssekretarare i riksdagen, som arbetsförmedlare och som projektledare på forsknings och utvecklingscentret APeL.

Jag utbildade mig som personalvetare på Örebro Universitet. Under studietiden försörjde jag mig främst genom att jobba som behandlingsassistent för kvinnliga missbrukare, men också som cirkelledare och som croupier.

Jag gick med i SSU under gymnasietiden och har varit fritidspolitiker till och från sedan dess (mest till). De senaste åren har jag haft politik som huvudsysselsättning.

Har en stor brokig familj som ofta samlas kring god mat. Som en av fem barn är jag uppväxt med många skratt och varma famnar men också med insikten om sårbarheten när det fattas pengar.

Älskar hav, åska, böcker och skitig musik med hårda trummor. För att fungera behöver jag regelbundna doser av sovmornar, utmaningar och nya kunskaper. Jag gillar att vara med där ”det händer” och vill lära känna mig själv i en mängd olika situationer.

Jag blir glad av människor som brinner för något, som tänker jobbiga tankar, som överraskar genom att inte foga sig i färdiga bilder om vad livet ska vara och som i grunden tycker om andra människor och sig själva. Jag har svårt för intolerans – det är ju mångafalden som är så häftig!

Och ja, jag tror verkligen att man kan lyckas med vad som helst. Bara man har tillräckligt med självförtroende, vilja, tålamod och vänner.

________________________________________________

Om ni vill komma i kontakt med mig:

Telefon arbetet: 019-16 71 17

Mobiltelefon: 0730-683500

Mailadress: ulrika.sandberg@socialdemokraterna.se

Annons

5 svar till “Mer om mig.

 1. Hej! Vad roligt att hitta din blogg, nu återstår att se om du hittar min! Mitt favoritcitat på din sida: ”Jag har svårt för intolerans – det är ju mångafalden som är så häftig!” bra,bra,bra….

 2. för att fungera behöver jag regelbundna doser av sovmornar, utmaningar och nya kunskaper.

  Härligt, en bra sammanfattning av vad livet bla kan bestå av. Plus naturligtvis kärleken…

 3. Tack för fina kommentarer 🙂

 4. Hej! Vad roligt att hitta din blogg, nu återstår att se om du hittar min! Mitt favoritcitat på din sida: ”Jag har svårt för intolerans – det är ju mångafalden som är så häftig!” bra,bra,bra….
  +1

 5. Bäste kommunpolitiker nu har ni gått för långt vad gälla fängelset svampen hur tänkte ni där? Öööh jag vet vi bygger om svampen så som en fängelserastplats då kommer aldrig någon kunna begå självmord där igen, med det resonemanget ska ni inte då oxå bygga stängsel runt alla järnvägsspår och järnvägsövergångar, bilvägar,(motorvägar) vattendrag såsom hjälmarsjön och svartån.

  Nej det här är ingen bra reklam för Örebro som turiststad, utsikten och helhetsintrycket är helt förstört nu.
  Så ta bort fängelsestaketet omedelbart!!!
  annars gör vi det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s